5 STORE FLAUSER

Categories Blogg

Reklame | Nelly

Jeg elsker jo å høre om andres flauser, se at de dummer seg ut, og bli pinlig berørt. Ikke vondt ment, bare elendig humor. – Ganske bra da etter min mening. Og siden jeg heldigvis eier et lite snev av selvironi så tenkte jeg å dele noen av mine flauser med dere! So here we go:

1. Jeg var på ferie i Thailand med eksen min, og på slutten av ferien skulle vi begge tatoveres. Jeg hadde den siste timen, og den som også tok lengst tid da jeg tok en stor cover up på ribbena. Mens jeg ligger på pinebenken – ca midt i økta, så kjenner jeg det blir usedvanlig fuktig mellom bena. Det var så klart ingen andre enn selveste tante rød som banket på døra. Det kunne jo så klart ikke kommet på et bedre tidspunkt – mens jeg pines under nåla, med en fremmed mann veldig tett inn på meg, og med kun en kort lys shorts og en topp til klær, og heller ingen bind eller tampong. Supert! Jeg måtte be om å få låne toalettet, stappet det jeg kunne av papir i trusa uten at det skulle vises. Problemet var bare at det var begynt å blø igjennom shortsen også. Så jeg kjeppjaget min daværende kjæreste avgårde for å finne noe jeg kunne ha på meg, over shortsen. Det han kom tilbake med, var ett tørkle. Herregud så flaut hele greia, haha!

2. Ikke bare en gang, men flere ganger har det skjedd, mens jeg har vært ute i butikker etc. At jeg hører noen rope navnet mitt. Og innbilsk som jeg er så snur jeg meg og sier tydelig «ja?» Også var det ikke meg de snakket til. Da står jeg der da, å føler meg dum blandt ukjente folk som gir meg et margarart blikk.

3. Jeg var på shopping i Polen, og inne i en av butikkene klarte jeg å gå ut av butikken med en genser over armen. Haha svimmel much! Så alarmen hylte og jeg måtte forklare dumskapen. Utrolig flaut!

4. Jeg satt meg inn i feil bil! Skulle gå i bilen til mamma mens hun var i butikken. Bilen hennes sto å bakket, og det gjorde den bilen jeg satt meg inn i også. Bare at der satt det ett fremmed menneske. Haha! Pinlig berørt unnskylder jeg meg og lukker døra forsiktig mens jeg åpner øynene for den riktige bilen.

5. Ikke lengere enn et par uker tilbake i tid, så hadde jeg vært å handlet med pappa. Han kjørte meg hjem, og i det jeg gikk ut av bilen så gikk jeg så på rævva som det gikk ann. Lå langflat- nesten under bilen. Det var nok karma for at jeg har så dårlig humor å le av andre som ramler, haha. Turte ikke å se om noen fikk med seg det latterlige øyeblikket, måtte bare karve meg inn fortest mulig. Men mobba ble jeg av både sambo og pappa. Ble tilomme beskyldt for å ha tisset meg ut, siden jeg var våt både foran og bak. Men det skal drittsnøen og speilhålka ha skylda for altså!

Elsker dette settet fra Nike! Jakken finner du HER  –  og matchene bukse finner du HER 🤍

 

Jeg har jo sååå mange flauser å referere til, men jeg føler jeg allerede har gått litt ut av komfortsonen. Også kan jeg jo ikke røpe alt nå, må jo spare det beste til en senere anledning. Har du noen flauser? Del de gjerne med meg og gi meg en god latter! Ha en morsom kveld fininger 🤍

FØLG MEG PÅ ANDRE SOSIALE MEDIER:

🖤 Instagram – vanessa_aili
🖤 Facebook-side – HER

2 kommentarer

2 thoughts on “5 STORE FLAUSER

  1. hahahaha, fantastisk! viktig med selvironi! selv sier jeg bare til typen at jeg er en “walking disaster” siden det ikke kan gå en “dag” uten at noe “slikt” skjer 😛 her har jeg selv ramlet ned trapper for å rekke taxi, gått på stolper og dører og ikke minst de der fantastiske speildørene 😛 ofte i full offentlighet 😛 hehehehe 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *