DETTE FIKK JEG I MORSDAGSGAVE

Categories Blogg

Først vil jeg bare gratulere alle dere flotte mødre med morsdagen i dag! Håper dere har blitt satt litt ekstra pris på i dag. Dagen min startet veldig deilig, for jeg fikk nemlig sove litt lengere i dag. Og gaver har jeg også fått!

Sjekk de søteste blomstrene da!! 🤍

Hadde faktisk ikke regnet med å få noe som helst, det er jo tross alt menn det er snakk om, haha! Men overraskende nok fikk jeg kjempefine blomster, med hjerter på og hele pakka. Pluss at jeg får velge meg to nye bøker eller en valgfri outfit! Så heldig jeg føler meg! Sambo understreket da at dette var riktig nok morsdagsgave og valentinsgave, så jeg ikke skal forvente meg noe mere på valentinsdagen. Men det er mer enn ok for meg, som i hovedsak ikke hadde forventet hverken morsdagsgave eller valentinsgave. Så dette ble jeg både imponert, rørt og stolt av. Kake derimot, uteble.. Men jeg skal uansett ikke klage. Den største gaven har jeg allerede, som ingen verdens ting kan erstatte – nemlig den fineste lille familien min. Fire små perfekte barn og en fantastisk kjæreste 🤍

Planen for dagen sånn ellers var å dra innom svigerfamilien for å spise middag og kaker. Men jeg og minstemann måtte dessverre bli igjen hjemme, da formen hans ikke er helt på topp. Han har nemlig fått 3 tenner på bare noen dager. Så feber, sikling, og ekstra mye kos er Liam’s hverdag for tiden.

Slenger med noen bilder fra gårsdagen:

 

Mammsen, Liam og alle dobbelthakene 😂🤍

Ønsker dere en strålende søndag videre!
– xoxo, Vanessa

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *