IDAG ER DET ENGLEBURSDAG

Categories Blogg

En bursdag vi ikke lenger kan feire, kun markere med lys og blomster på grava, og bli påmint om at dette er den sjette bursdagen din uten deg. Det river så hardt inn i sjela, at ord strekker ikke til. Det var jo ikke sånn her det skulle bli..

Min kjære storebror, jeg savner deg helt for jævlig mye. Og jeg vet at jeg da snakker på vegne for resten av familien også. Du var så mye for oss. En fantastisk onkel var du for mine små, en så god storebror vi var så heldig å ha, og ikke minst mammas førstefødte, hennes kjære førstefødte barn. Og for pappa var du like mye hans sønn, selvom han ikke var din biologiske far. Det er bare ikke riktig, at foreldre skal oppleve å miste sine barn – uansett om det er små barn eller voksne barn. Det blir og er uansett så feil, så hjerteskjærende og så meningsløst.

Denne dagen er så rar, så tom, og plutselig uten mening. Det var en dag vi pleide å feire, samles hos mamma med kaker og godsaker. Men ikke nå lenger. I dag tenner vi lys, og legger blomster på graven din, som vi har måtte gjort de siste 5 årene. Hjerterått og urettferdig.

Kjære bror, hvor enn du måtte være – gratulerer med dagen din. Jeg klamrer meg fast til håpet om at vi en dag skal sees igjen. Uendelig glad i deg 🤍

Innlegget om den skjebnesvangre dagen vi mistet vår bror og sønn, kan du lese her.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *