OPPUSSINGSHELVETE OG RABATTER

Categories Blogg

Reklame | Ellos

Etter at huset ble kjøpt i 2016 har jeg malt mer enn jeg noen gang hadde tenkt, og jeg er ennå ikke ferdig. Kjenner egentlig litt på det å spy maling bare ved tanken på å starte på flere male prosjekter. Så det blir gjerne utsatt gang på gang. Problemet er bare at det skal etterhvert påbegynnes et større rive-prosjekt, og da er det jo enda mindre vits å male. Men følelsen av å gå rundt i ett halvferdig hus tærer på humøret. Hvertfall med en OSD større en Oslo by.

Huset vår ble kjøpt som et oppussingsobjekt, men det ble likevel ikke ferdigstilt på noen uker. Snart 4 år etterpå er huset enda ikke ferdig renovert. Alt utvendig gjenstår enda, samt flere prosjekter innvendig. Jeg ønsker jo å bygge ut, har til og med tegnet huset slik jeg vil ha det, med en app som heter Home Design 3D. – Men så er det jo lommeboka og banken som skal ha noe å si da. Og da står man her da, i et oppussingshelvete..

Tenkte jeg kunne vise dere Runa’s rom med før og etter bilder:

Rommet er pusset opp på lav budskjett. Gulvet byttet vi med et pent brukt parkett vi fikk gratis. Veggene og taket er byttet, sant det elektriske, som resten av huset også har.

Noe å glede seg over mens oppussingen står på vent er jo interiør. Selvom ikke huset er nyrenovert, så kan man få det veldig trivelig likevel, med fint interiør. Det skaper stor trivsel for min del. Og hva er vel bedre enn rabatt på favoritt interiøret?

Ved å trykke HER får dere 25 % rabatt på hjemsortiment, inkl møbler og merkevarer hos Ellos. 🤍

x Her er foresten noen av mine favoritter fra Ellos:

Teppe – HER

Stol – HER

Taklampe – HER

Speil – HER

Vinstativ – HER

Jeg er vel så glad i gullfarget interiør, sikkert ikke vanskelig å se, haha! Men hos Ellos finner man noe for en hver smak. Ønsker dere alle en nydelig ettermiddag – og kveld. <3

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *