TIL TOPPS UTEN PARADISE HOTEL

Categories Blogg

Slik som det har blitt, kontra når jeg blogget for drøye 10 år siden her hos blogg.no – så har utviklingen tatt en enorm endring. For du kommer ikke til topps vist du ikke har vært med i Paradise Hotel, Love Island, Ex on the beach eller annet loco reality.

Det er jo nesten sånn det har blitt. Det skal sies at jeg dømmer ingen for hva hvert enkelt menneske deltar i av programmer etc, det interesserer meg egentlig der hvor sola aldri skinner. Jeg syns bare det er trist, at de som starter på bunnen, ikke blir mer sett. Og de som nettopp stormer skjermen på reality-programmet “bloggerne” stortsett er tidligere deltakere av Paradise Hotel etc. Hvorfor? Hvorfor ikke sette mere fokus på de som har jobbet hardt for å komme dit de er idag? Eller kanskje de som ønsker å nå toppen, men blir skyggelagt fordi Love Island deltakere skal roses opp i skyene. Jeg skal jo ærlig innrømme at jeg har jo vært utrolig heldig, uten å ha deltatt i noen form for reality program – at jeg nå har vært på topp 20 de få dagene jeg har blogget her. Og jeg tar det heller ikke som noen selvfølge, i det hele tatt. Jeg er så ydmyk, og det gir meg bare motivasjon til å jobbe enda hardere. Og jeg unner virkelig dere andre som også startet på bunnen, til å nå toppen uten paradise hotel. DET står det respekt av!

Og ikke bare gjelder dette blogging. For når du har vært så flink å delta i et reality program, helst et hvor du regelrett blir kjendis av å drite deg ut, så blir du plutselig utnevnt til artist, – selv om du ikke kan synge, og høres mere ut som en stukket gris. Jeg syns det er et hån mot de som virkelig jobber med musikk, som har gjort en enorm innsats for å komme dit de er i dag, og for ikke å snakke om de som enda ikke har blitt oppdaget, men jobber iherdig for å nå målet sitt om å nettopp bli artist.

Kjære samfunn, våkn opp og se de virkelige stjernene – de som legger ned en vanvittig stor jobb for å lykkes, og som ikke har tatt en snarvei for å nå toppen.

4 kommentarer

4 thoughts on “TIL TOPPS UTEN PARADISE HOTEL

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *